neděle 24. ledna 2016

Lednový trénink

Už je to nějaký pátek, co jsem psal na blog, takže je na místě zase informovat o mém tréninku :) Důvody přispěvatelského výpadku jsou dvojí - nefunguje mi vyčítání dat z hodinek a hlavně mě trochu zasáhla lenost.

Alespoň, že trénink probíhá celkem slušně. Držel jsem plán dvou náročnější tréninků týdně (terén + rychlost) a od tohoto týdne se toto číslo budu snažit držet na třech. Od nového semestru doufám najedu i na pevnější harmonogram, do té doby ale budu zkoušet různé tréninky a flexibilně si je skládat, jak to bude dávat smysl.

V první půlce ledna jsem si zaběhl první závod brněnské zimní ligy v životě - to je po více než šesti letech v Brně celkem úspěch :) Časově jsem dostal dost naprášeno - jednak čistě na běhu a jednak i na špatné volbě a volnějším začátku. Ale jako trénink super.

Trať H - tentokrát kvůli zlobícím hodinkám bez mých postupů

Minulý týden jsem uspořádal svůj díl Zimních azimutů a p(r)otrápil se na Vinice krosu. Čas na korsu nakonec nebyl tak hrozný a alespoň jsem zjistil, jak jsem běžecky na tom a v čem jsou mé největší současné slabiny. Ty jsem si potvrdil i tento víkend, kdy jsem odběhl část tréninků víkendovky repre. V terénu to pěkně táhne, ale ještě to chce zapracovat na vytrvalosti, respektive výdrži v tempu. Ale to přesně odpovídá tomu, co mám za poslední roky naběháno.