sobota 24. ledna 2015

P-ČSOS 1/15

Ve středu proběhlo mé první zasedání Předsednictva ČSOS, kterého jsem se účastnil jako plnohodnotný člen. Bylo to zasedání hlavně informativní, největší diskuze proběhla asi s předsedou Českého olympijského výboru, panem Kejvalem, který na zasedání na chvilku zavítal, aby probral spolupráci mezi ČOV a svazem.

Hodně se taky řešila televize, což byl pro mě asi nejzajímavější bod. I letos by se mělo být na co koukat, ačkoli vůči prvnímu nástinu zveřejněnému na webu ČSOS zřejmě nebude přímý přenos z middlu MS v MTBO.

Nakonec se zasedání protáhlo skoro na čtyři hodiny. V závěru jsem ještě krátce referoval o nových svazových stránkách. Nyní máme spuštěny tři ze čtyř nyní plánovaných webů (tento týden se rozjely nové stránky Trail-O), LOB přijde na řadu po sezóně, během března.

To ale neznamená, že by byl s projektem konec. Naopak se plynule přesunul do své druhé poloviny, která je ve znamení oprav menších či větších problémů a dodělávání nových funkcí. Je toho hodně, ale díky Piškotovi se nám to daří postupně odbourávat.

Žádné komentáře: