čtvrtek 27. listopadu 2014

Svazový web: Budeme spouštět

Od prvního článku o tvorbě nových stránek pro ČSOS uplynul nějaký ten měsíc. A pokud jsem říkal, že už tehdy mám odpracováno pěkných pár hodin, tak teď už je to dávno několik set.

A v zajímavých statistikách bych klidně mohl pokračovat - hodně přes tisíc e-mailů, více než dvě stě zapracovaných připomínek,... Ale to není námětem tohoto článku.

Pomalu už se totiž blížíme do finále (asi k úlevě všech zúčastněných) a už během pár hodin by měly být vidět první výsledky našeho snažení naživo.

Výřez stránek těsně před spuštěním

Z hlediska webů to bude pro svaz velká změna - pro některé z těch, které jsme oslovovali kvůli zpětné vazbě, příliš radikální, pro jiné naopak jen stěží krokem kupředu. Zdaleka se nám nepodařilo realizovat vše, co bylo původně v našich představách. Něco bylo zamítnuto, na něco prostě už nebyly síly - ale stojí za námi kus dobré práce.

Aby nedošlo k mýlce, to co se vám už brzy objeví na monitorech, nebude žádná finální verze. Nejlepší ladění prostě probíhá v plném provozu a jistě se najde tisíc a jeden detail, který půjde po zkušenostech s běžným používáním vyladit. Mějte proto pro web ze začátku pochopení a pište nám na mail, který bude pro účely komentářů na webu uveden.

Snad se vám budou stránky líbit a budou se příjemně používat :)

Žádné komentáře: