pondělí 23. června 2014

O mně a o svazovém webu

Nejdřív krátce o mém zdravotním stavu :) Subjektivně se to zlepšuje a když už nemůžu běhat, tak se aspoň snažím hodně chodit. Další vyšetření mě čeká začátkem července, tak doufám, že už nějaký ten sport budu mít povolený - abych si aspoň na podzim zaběhal.

A tak mezitím, co všichni závodili mezi skalami na MČR na krátké, pokračovala práce na webech pro svaz a sekce. Je toho teď opravdu spousta, pomalu se začínají řešit i jednotlivé sekce, tak se ještě veškerá komunikace násobí.

Níže přikládám další ukázku svazového webu. Tentokrát přehled novinek ze sekcí, které jsou umístěny níže na stránce:

Dlaždicové uspořádání se ujalo z několika důvodů:
  • Předně, nechceme, aby se zprávy svazu (ty budou umístěny výše - viz minulý článek) zanikly v mnohem častějších příspěvcích sekcí.
  • Čtyři sporty svazu jsou relativně samostatné disciplíny, což tímto dáváme najevo návštěvníkům.
  • Pokud se zajímáte o víc sekcí, nemusíte pravidelně navštěvovat jednotlivé stránky.
  • Ti co se zajímají o jednu sekci, tak budou na svazový web stejně chodit jen kvůli novinkám ze svazu, jinak se budou držet webu sekce.
Vlevo je i vidět, že se web bude snažit být napojený na sociální sítě. Před předsednictvem svazu minulý týden vyšla najevo zajímavá potenciální synergie, která by mohla obsahovou stránku webu i sociálních sítí povýšit na novou úroveň. Jsme teprve na začátku, ale věřím, že by to mohlo fungovat.

Pro dnešek vše :)

Žádné komentáře: