středa 14. listopadu 2012

Rozloučení se sezónou

Tradičním přelomem starého a nového tréninkového roku je podzimní oddílové rozloučení se sezónou. Letos se ve svém novém pojetí konalo v okolí Kosti v osvědčeném zázemí kempu Junior Plus.

Podzimní les

Skvělý pískovcový terén

Premiéru si na rozloučení odbyla celodenní sobotní bojovka. A byla to premiéra opravdu výživná. Náš tým dal takticky ostatním až hodinový náskok - to abychom se měli za kým táhnout. Šifry nám šly zpočátku trochu ztuha, ale s průběhem hry jsem pomalu získávali na tempu a postupně začali dotahovat.

Do luštění jsme se zapojili všichni - dva jsme dokumentovali, Vorel dělal stolek, Karel se někde schovával a zbytek přemýšlel


Náš tým bez fotícího Bobana - foto: Boban

Naši nezadržitelnou cestu do čela nakonec zastavil až nedostatek tekutého paliva a tma. I tak jsme nachodili něco mezi patnácti až dvaceti kilometry, což bylo druhý den pěkně cítit. Večerní program už byl na pohodu.

Druhý den ráno následovaly štafety. Boj o medaile se nám nenastoupením jednoho nejmenovaného favorita malinko zjednodušil, ale o napínavé okamžiky nebyla nouze.

Oddílové štafety - foto Zuzka

Mezi pískovcovými skalami byly postavené opravdu krásné okruhy a až na výběhy kolmo do kopce byla úplně radost si zase zazávodit. A náš tým nakonec díky vyrovnanému výkonu hrdinně urval druhé místo. Super!

První z okruhů - bohužel mapa byla dost rozmačkaná, tak jsem lepší sken nedokázal pořídit

A teď už pomalu začíná příprava na další rok. Na rozloučení jsem se pro jistotu zase nachladil, ale věřím, že to bude brzy v pořádku a bude moct konečně začít s tréninkem.

Žádné komentáře: