středa 19. ledna 2011

Trénink jde dobře

Zimní příprava se zatím odvíjí hodně slibně. Na přelomu předminulého a minulého týdne to se mnou vypadalo bledě, ale podařilo se mi z nabíhající nemoci nakonec vyklouznout a ani to moc neovlivnilo trénink.
Teď se blíží konec třetího cyklu a ten se stejně jako předchozí dva drží v porovnání s minulými lety v rekordních číslech. Je tomu tak hlavně kvůli běžkařskému soustředění na přelomu roku, po kterém teprve začal ten opravdový ostrý trénink (poskočilo mi to na 8 fází zátěže za týden). To bylo možná taky důvodem, že se moje tělo lehce bránilo a hrozilo nějakou tou nemocí. Konkrétní čísla ale prozrazovat nebudu, zaprvé bych to nerad zakřiknul a zadruhé si počkám, až co z toho vyjde na jaře. Hlavní jsou ale zatím velmi dobré pocity :-)
Teď už je vše celkem v pohodě, jen cítím lehkou únavu kombinovanou se závěrem zkouškového ve škole, takže nejsem odpočatý úplně tak, jak bych si zrovna představoval, ale při troše štěstí už budu mít brzo volno a k tréninku přiřadím i odpovídající regeneraci.

Žádné komentáře: