pátek 21. května 2010

Tak tohle už je moc...

Škoda, že Google se svým Street View neprojel centrum Zlína, možná by tak u vítězstvíchtivých eliťáků vzbudil větší zájem, než se svými záběry z místa zítřejšího sprintu, Kohoutovic. Ideální to sice není, proběhnutí terénem by asi přineslo podstatně více (ačkoli i to je dost diskutabilní), ale pár "zajímavých" míst se s tím už prohlédnout dá (uzká slepá ulička jako - ideální pro kontrolu na sprintu - dá se krásně v rychlosti přehlédnout a podobné věci).
Zdá se, že teď už chybí jen možnost plynulého procházení ulicemi, protože kombinace staré mapy + ortofoto + Street View už by v pohodě umožnila vytvoření zcela nové mapy...

Menší ukázečka:

Pozor zatáčka doleva - nebo se v tomto případě značka mýlí a půjde se do lesa doprava? To už závisí jen na staviteli... (mimochodem, zrovna v tomhle pohledu na sebe nedoléhají fotky)

Ačkoli volba ze silnice do lesa by kvůli horší podmínkám viditelnosti a prakticky ihned navazujícím údolíčkám slibovala mnohem náročnější situaci na orientaci pro závodníky než v opačném směru...

3 varianty náběhu do lesa v tomto případě:
- kontrola vlevo - řešení využít paseky a srázku/jiného objektu
- kontrola uprostřed - naběhnout na dlouhý hřbítek
- kontrola vpravo - při doběhu z levé části silnice se vyvést až na louku, a pak trefit zakroucené údolíčko s cestou (nebo něco jiného, samozřejmě záleží, kde bude kontrola)

Žádné komentáře: