neděle 8. listopadu 2009

Víkend v Žacléři

Tenhle víkend byla v plánu další akce naší (už komplet dospělácké) skvadry. Tentokrát pod patronátem Hypi v Žacléři. Jak se sluší na naši skupinu, byl víkend zcela zaplněn neustálým točením.
Zvláště pak Vorel se vyznamenal a natočil si za dva večery pěkných šestnáct kousků (otázka je, kolik z nich ale vlastně rozlil). Další ho více či méně následovali. Já jsem samozřejmě dostal pěkně na frak, to je jasné. Tedy ne že bych na zbylé borce neměl (to rozhodně ne!), ale po večerech jsem experimentoval a výsledkem byl vražedný "skořicový" nápoj s vysokým procentuálním obsahem, který však nebyl na jeho chuti absolutně poznat. Prostě takové pití pro slečinky (které chce někdo opít), které se však ujalo napříč celým spektrem. Je jasné, že zbytek večerů pak býval trochu zamlženější.
Samozřejmě ne neustálým oslavováním živ je sportovec, takže se v sobotu vyrazilo na pěší túru po Žacléřském hřebeni vzhůru. Sněhu s každým výškovým metrem přibývalo a okolo té tisícovky nad mořem už to docela stálo za to. Nekonečnou cestu dolů jsme si nakonec s Terkou zpestřili seběhem, který skončil balancováním na kluzkém sněhu pěkně prudké sjezdovky. Ale byla to pekelná sranda.


Býk ve stádě (pro ty co nechápou, nápis na cedulce) - Bob v obležení holek (které představovaly jeho "stádové svěřenkyně")


Večer (po hodince spánku) jsme se ještě s Bobem vyrazili na chvilku proběhnout s úmyslem emigrovat do Polska. Naneštěstí zákeřní polští pohraničníci sabotovali věhlasné značení Klubu českých turistů, které na poslední důležité křižovatce vypovědělo služby a poslalo nás kamsi do polí. Nicméně pohraničníci (nebo spíš myslivci) byli v sobotu nejspíš zalezlí někde doma, protože na tom holém poli jsme s čelovkami bylo jako na střelnici. Prostě od té doby, co funguje ten Schengen, tak už to není ono :-D


Výhled z Žateckého hřebene směrem do Polska (tam jsme někde večer běželi)

Celkově to byla další super akce (byť pár slabších chvilek jsem taky zažil), tak to snad někdy zase zopakujeme. Třeba i v trochu klidnějším provedení...

Žádné komentáře: